October 16, 2019

March 1, 2019

Please reload

Recente berichten

LINNEN : je kan niet anders dan er van houden…

December 18, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Lagom ... niet te veel, niet te weinig, net goed!

March 23, 2019

Lagom (uitspraak: ˈlɑ̀ːɡɔm) is een Zweeds woord met de betekenis: 'bijna perfect', 'voldoende', 'adequaat', 'precies zo goed/veel als het zou moeten zijn'.

 

Het is die "lagom" levenstijl die er voor zorgt dat de zweden tot de gelukkigste mensen ter wereld behoren. Ze kijken niet alleen naar zichzelf maar ook hun omgeving is belangrijk. Zo zijn ze erg bekommerd om het milieu. Door de lagom-filosofie is hun leven in evenwicht.

 

De lagom-mentaliteit wordt door critici weleens als middelmatigheid omschreven, maar door fans wordt het als een duurzaam alternatief voor de graaicultuur en het consumentisme beschouwt. 

 

Voor mij reden genoeg om deze levensvisie te omarmen, want wat kan er nu mis zijn met evenwicht? De natuurlijke balans tussen jezelf en je omgeving zorgt voor een rustplaats in ons hectisch leven. Zoeken we hier niet allemaal naar?

 

Balans  is er in vele vormen. Ik zoek vooral de balans in mijn interieurs. Het gevoel dat alles en iedereen er zijn plaatsje gevonden heeft. Storende elementen werden verwijderd. Kleurenschema's op elkaar afgestemd.

 

 

Wil jij meer balans in je interieur? Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag met een advies.

 

Ecovriendelijke groetjes,

Katia

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square