top of page

CONTACTGEVENS

e-mail: interieur@eco-way.be

gsm: +32 (0)486 35 75 32

Bericht ontvangen!

VOLG ONZE BLOG "ECO TOCH LOGISCH"

In onze blog geven we je gratis informatie, foto's en tips. Een nuttige bron voor inspiratie, persoonlijk interieuradvies is echter niet gratis. Sommige producten verkopen wij rechtstreeks als extra service bij ons interieuradvies. Als we weten waar een product te verkrijgen is, vermelden we dit.

PARTNERSHIPS

Wij werken graag samen met mooie merken en bedrijven om elkaar te versterken. Neem voor partnerships, product reviews of andere mogelijkheden contact op via het formulier. Vooraf bekijken we altijd of het product en de informatie bij onze waarden en onze klanten past. Testproducten kunnen toegestuurd, mail vooraf voor het juiste adres. Breng ons op de hoogte van pers-events op het gebied van interieur, tuin, lifestyle en ecologisch wonen. We maken graag uit eerste hand kennis met nieuwe producten of partners. Persberichten kunnen gestuurd worden naar interieur@eco-way.be

SPONSORED BLOGS

Op de blog zetten we regelmatig reviews en advertorials. Dat zijn samenwerkingen waar we over schrijven of reviews van producten die we zelf uitgeprobeerd hebben en waarover we enthousiast zijn. We geven onze eerlijke en objectieve mening en delen onze eigen ervaring.  

Advertorials zijn berichten waarvoor we betaald krijgen. Op deze manier verdienen we wat terug aan de tijd die we aan de blog besteden. We maken zelf de keuze in tekst en foto’s en plaatsen alleen blogs waar we volledig achter staan.

FOTO CREDITS

Wij doen ons uiterste best om bij de inspiratie foto’s in onze blogs de bronnen goed te vermelden. De beelden worden via Internet, tijdschriften en internationale blogs verzameld en worden niet commercieel maar redactioneel gebruikt. Niet altijd wordt de maker van het beeld goed vermeld? Als het geval, laat het dan aan ons weten. Dan passen we het graag aan. De foto’s van ECO-WAY zijn door ons gemaakt en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

ECO-WAY

Aarschotsesteenweg 81 A 101

B-2230 HERSELT 

BTW BE 0840.785.409

bottom of page