top of page
#Ecoway #KatiaVanHove

ECO-Way is geboren uit mijn eigen zoektocht naar een gezonder en natuurlijker interieur. Door allergieën en astma ben ik op zoek gegaan naar oplossingen voor mijn eigen woning. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor zuivere natuurlijke materialen, blijkt dat die ook vaak gezonder en ecovriendelijker zijn. 

Ik word vrolijk van een mooi en praktisch interieur. Ruimer denken dan de voordehandliggende oplossing en zoeken naar het juiste materiaal dat perfect in jouw leven past is een uitdaging dit ik niet uit de weg ga. 

Heb je een druk leven en onvoldoende tijd om zelf te onderzoeken en ontdekken wat er allemaal mogelijk is om jouw woning gezonder en ecologisch te maken? Dan ben je aan het juiste adres. Mijn advies is pragmatisch, grondig en mensgericht. Ik hou rekening met jouw realiteit.

Een van mijn belangrijkste drijfveren is dan ook het ontzorgen van jou als bouwheer. Ik ben jouw aanspreekpunt voor al je vragen en ga op zoek naar de oplossingen. Bovendien streef ik samen met een team van vakmensen steeds naar de optimale balans tussen een mooi en origineel, maar tegelijk praktisch en comfortabel design.

Katia begreep waar we naartoe wilden. Haar eerste visuele ontwerp was een eye-opener voor ons. Ze adviseerde ons onder andere om natuurlijke leemverf te gebruiken in combinatie met leembezetting. Het resultaat oogt niet alleen strak, het is bovendien een gezonde en vochtregulerende oplossing die jaren meegaat. (Familie V.-C., Zemst)

Mijn visie?

Ieder mens is uniek. Dagelijkse routines en gewoonten zijn even uniek als je vingerafdruk. Dat in een gezin smaken onderling verschillen is heel normaal. Ze met mekaar kunnen verenigen, zonder mekaars individualiteit te verliezen, is daarom soms een pittige uitdaging. Zeker als gezondheid daarbij voorop wordt gesteld. Maar zo’n uitdaging ga ik telkens opnieuw heel graag aan.

Katia

Voor mij is het interieur pas geslaagd als iedereen van het gezin zich erin herkent en het gevoel heeft “zo moest het altijd al zijn geweest”. Die blije gezichten zien, geeft me telkens opnieuw de energie om weer met een volgend project aan de slag te gaan ;-)

bottom of page