top of page

"Ik start altijd graag met een weloverwogen plan om zo tot het beste resultaat voor jou te komen."

Strakke keuken met een hart

Door het gebruik van ecovriendelijke materialen wordt je zeker niet beperkt in mogelijkheden. (Ontwerp geïnspireerd door Scandinavisch design)

Upcycling : pallet wordt salontafel

Upcycling: oude en ‘onbruikbare’ materialen worden omgetoverd tot iets wat weer waardevol is en misschien zelfs mooier is dan het originele. Klik voor meer ideeën...

Hergebruik - upcycling

Ook in een strak kader geeft een authentiek element onmiddellijk karakter aan de ruimte. De originele planken vloer kreeg een likje verf en ziet er weer uit als nieuw. Klik voor meer...

Dimbare ledverlichting

Helemaal de "eco"sfeer met dimbare LED verlichting

Borsbeek_SpeelseBureauhoek_ecovriendelij

Een stijlvolle "Homeoffice" voor jezelf is handig wanneer je vaak kan thuiswerken. Een afgebakende plaats waar je alles kan organiseren en je toch thuis voelt.

Grootvaders zetel : Shabby chic

Shabby chic Een lederen bekleding is voor verschillende generaties goed, hoe meer het "geleefd" heeft hoe groter de charme.

Linnen bed

Belgisch linnen om in weg te dromen. Van hoofdbord tot dekbedovertrek, ons wereldbefaamd hoog kwalitatief belgisch linnen is alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Klik voor meer...

Budgetvriendelijke metamorfose

Budgetvriendelijke metamorfose Deze keuken kreeg een volledige nieuwe uitstraling. De kastjes waren nog in prima conditie, alleen verouderd qua look. Het paste niet meer in het totaal plaatje. Met het nieuw kleurenpalet in gedachten kregen de fronten een likje verf en werd het werktablet vernieuwd en ergonomisch aangepast aan de nieuwe bewoners.

Het kleinste kamertje ...

Het kleinste kamertje ... maar daarom niet minder belangrijk. "eye-catcher"

De familie badkamer

Omdat de badkamer van een 6-koppig gezin het zwaar te verduren heeft adviseerde ik een sterk, duurzaam, eco- en onderhoudsvriendelijk composietmateriaal voor zowel de wastafels, als het tablet en zelfs het badomranding voor een naadloze afwerking.

Kan tegen een stoot

Wanneer je met veel bent heb je veel opbergruimte nodig. Iedereen kan er op zijn best uitzien met voldoende spiegels. Voor een luxueuze en warme uitstraling was deze ecovriendelijke vinylvloer ideaal. Prima geschikt voor deze badkamer.

Hombeeck_eetruimte

Hou je het liever zelf onder controle ? Ben je meer IkDoeHetZelfWel persoon? Een goed plan is de start van een mooi resultaat. Samen bespreken we wat jij nodig heb in je droomwoning en ik teken het plan. Jij bepaalt het tempo van de renovatie volgens je tijd en budget. Als renovatiecoach kan je voor raad altijd op me rekenen. Only a phonecall away ;-)

Helemaal eco

Een bijzettafeltje uit de natuur gegrepen... helemaal eco

ECOFRIENDLY LVT

Wil je een ecovriendelijk en duurzaam alternatief voor de warme uitstraling van een houten parket, maar is dat om praktische redenen geen optie, dan kan je kiezen voor deze charmante LVT-vloer.

Kleine meisjes worden groot

Het meisje was de kinderkamer ontgroeit maar de kastjes waren nog in prima conditie, nu ondersteunen ze een kamerbreed bureautablet. Veel studieplezier!

Grootmoe's bedsprei ...

krijgt een tweede leven. Het schilderij dat altijd boven de haard hing geeft kleur aan deze witte slaapkamer.

Oma's kroonluchter ...

De ongebruikte kinépraktijk wordt met enkele kleine ingrepen de nieuwe TV kamer. Oma's kroonluchter krijgt een ereplaats, instant gezelligheid met de nieuwe ledlampjes.

Lederen vlinderstoel

Met een tijdloos designobject nieuw of tweedehands maak je altijd een goede keuze.

Energiebesparing overal

Door te investeren in de juiste keukentoestellen kan je heel wat energie besparen. Ook in deze keuken werd er niet alleen aan de look en feel gedacht maar ook aan de duurzaamheid zowel in de materialen als de apparaten.

Tweede leven voor planken vloerdelen

Oude planken vloer krijgt een "nieuw" leven als tablet van het keukeneiland.

Parket een leven lang

Wanneer een parket met liefde verzorgd wordt gaat die een leven lang mee, en zelfs langer...

Zetels en sofa's

De een nieuwe sofa is een belangrijke aankoop. Maar ook een oude kan nieuw leven worden ingeblazen door herstofferen. Dat is zeker ecologischer en duurzamer dan een nieuwe te kopen.

Shelter Island - Libeco Home

Bij de vervaardiging van linnen zijn er geen verdelgingsmiddelen nodig... dit en nog véél meer interessante weetjes vind je terug in mijn blog ...

bottom of page