top of page

Stoer, karakteristiek en ecologisch.

Toen ik Trilium uit het Dekton® gamma voor het eerst zag was ik er meteen weg van.

De mooie patina van geoxideerd staal inspireerde me. Fan van deze industriële look ben ik aan de slag gegaan.

Het stoere en gesofisticeerde materiaal is ideaal voor mijn keukeneiland van 3 m op 1m20 want plaatsing kan naadloos tot 3m20 op 1m44.

De platen zijn in 4 verschillende dikten van 8 mm tot 30 mm verkrijgbaar. Ik heb voor ultra slim tablet van 12 mm dikte gekozen.

Dankzij z'n unieke kwaliteiten is Dekton ideaal voor het gebruik in onze keuken. Met 4 kinderen in huis moet het wel een beetje tegen een stootje kunnen. Door het bijzondere productieproces is het materiaal kras-, vlek-, schok-, en UV-bestendig. Maar ook hitte en vuurbestendig, niet poreus, ontbrandbaar en kleurvast.

Trilium was ook de eerste uit het gamma met gerecyclede en milieuvriendelijke eigenschappen omdat het voor 80% worden gemaakt van gerecycled materiaal.

Ik wist onmiddellijk dat ik het in mijn nieuwe keuken wilde. Een prachtig visitekaartje voor mijn klanten en het beste bewijs dat ik in dit product geloof.

Binnenkort meer ecovriendelijk nieuws. Volg de blog of volg Eco-way op Instagram.

Heb je hulp nodig bij je interieur of verbouwplannen? Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag met een advies.

Ecovriendelijk groet,

Katia

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page