top of page

Parels van design (Wall-Art & Wood-Art)

Ieder jaar wanneer ik naar Intirio ga is het "kadootjestijd". Ontdekken wat er nieuw is op de markt is niet alleen voor mij maar voor iedere interieurfanaat een feestdag.


Hoogste tijd dus om met jullie mijn ecovriendelijk vondsten te delen.


Deze sprankelende mozaïek muurbekleding gemaakt van schelpen bijvoorbeeld. Ecovriendelijk bij uitstek. Kleurrijk en recht uit de zee. ​

Zo breng je die zeevakantie stemming helemaal binnen in jouw huis.Zin in een nog meer exotische stemming? Dan zal je zeker vallen voor de kokos muurdecoratie. Deze is opgebouwd uit vierkante panelen van ongeveer 30 op 30 cm en met zeer veel geduld samengesteld uit stukjes kokosnoot. Upcycling bij uitstek, want wat vroeger werd weggegooid, krijgt nu een originele bestemming aan jouw muur.


"WoodArt" of "WallArt", aan jou de keuze. Kokosmozaïek of houtstructuren en texturen. Uit reepjes of blokjes... Aan natuurlijk materiaal geen nood. En allemaal 100% upcycled! De houtblokjestegels hieronder zijn vervaardigd uit restafval van de meubelindustrie. Geschuurd, geschaafd, in notelaar, teak of eik. Als een natuurlijk accent in de hall bijvoorbeeld, of als bekleding van het hoofdbord van je bed. Eindeloze mogelijkheden. Aan jou de keuze waar je deze pareltjes wil integreren in je interieur. Nog veel meer inspiratie op de site Wood4Walls.

Nieuwsgierig naar meer nieuws ? Volg de blog of volg Eco-way op Instagram.
Wil jij weten hoe je de natuur bij jou kan binnenbrengen ? Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag met een advies.

Ecovriendelijke groetjes,

Katia

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page